Compota de cirera amb crema de xocolata

Ingredients

Compota de la cirera:

  • 600 grams de cireres
  • 2 cullerades de suc de taronja
  • 1 cullerada de suc de llimona
  • 1 cullerada de Kirsch
  • 2 cullerades de sucre
  • 1 cullerada de sucre de vainilla
  • Una mica de canyella en pols.

Crema de xocolata:

  • 75 grams de xocolata blanca, fosa
  • 1 dl i ½ de crema

Guarnició:

  • 25 grams de xocolata blanca, picada
  • 1 cullerada de festucs, picats

4 racions

Elaboració

Porta les cireres, suc de taronja i llimona, kitsch, sucre, sucre de vainilla i canyella a ebullició, i cuina a foc lent durant uns 3 a 5 minuts
Bat la xocolata i la nata fins que espongin.
Reparteix la compota de cireres i el suc en gots, agrega la crema de xocolata, i decora amb la xocolata blanca i els festucs.
Si t'agrada, a sobre de tot, pots posar uns crostons rostits amb mantega i una mica de sucre


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1561 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: