Compota de cirera amb crema de xocolata
Categoria:
Postres i dolços
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Compota de la cirera:
- 600 grams de cireres
- 2 cullerades de suc de taronja
- 1 cullerada de suc de llimona
- 1 cullerada de Kirsch
- 2 cullerades de sucre
- 1 cullerada de sucre de vainilla
- Una mica de canyella en pols.
Crema de xocolata:
- 75 grams de xocolata blanca, fosa
- 1 dl i ½ de crema
Guarnició:
- 25 grams de xocolata blanca, picada
- 1 cullerada de festucs, picats
4 racions
Elaboració
Porta les cireres, suc de taronja i llimona, kitsch, sucre, sucre de vainilla i canyella a ebullició, i cuina a foc lent durant uns 3 a 5 minuts
Bat la xocolata i la nata fins que espongin.
Reparteix la compota de cireres i el suc en gots, agrega la crema de xocolata, i decora amb la xocolata blanca i els festucs.
Si t'agrada, a sobre de tot, pots posar uns crostons rostits amb mantega i una mica de sucre
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1364 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.