Cassola de patates amb rossinyols

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pela les cebes i talla a daus fins.
Talla la cansalada a cubs.
Pela les patates i talla a rodanxes fines.
A continuació, posa la mantega en una cassola gran i fregeix els cubs de cansalada, fins que quedin cruixents.
Retira i reserva.
En el mateix oli sofregeix la ceba.
Agrega les rodanxes de patata, fregeix breument, tapa i redueix el foc.
Cuina a foc suau durant uns 10 minuts.
Neteja i frega amb paper de cuina els rossinyols.
No els rentis amb aigua, en cas contrari l'aroma patirà.
Barreja els rossinyols nets, amb el cuinat de patates, torna a col·locar la tapa i cou durant 10 minuts més.
Assaona amb sal, pebre i julivert picat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se