Cassola de patates amb rossinyols

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 20 g mantega clarificada
  • 500 grams de rossinyols
  • 1 manat de julivert
  • 750 grams de patates
  • 1 mica de pebre
  • 1 mica de sal
  • 100 grams de cansalada
  • 2 cebes

4 racions

Elaboració

Pela les cebes i talla a daus fins.
Talla la cansalada a cubs.
Pela les patates i talla a rodanxes fines.
A continuació, posa la mantega en una cassola gran i fregeix els cubs de cansalada, fins que quedin cruixents.
Retira i reserva.
En el mateix oli sofregeix la ceba.
Agrega les rodanxes de patata, fregeix breument, tapa i redueix el foc.
Cuina a foc suau durant uns 10 minuts.
Neteja i frega amb paper de cuina els rossinyols.
No els rentis amb aigua, en cas contrari l'aroma patirà.
Barreja els rossinyols nets, amb el cuinat de patates, torna a col·locar la tapa i cou durant 10 minuts més.
Assaona amb sal, pebre i julivert picat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

601 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Joan Corminas diu:
Amic Quim.
La cansalada la pots cuinar, en lamines o en cubs de la manera que més agradi, doncs de les dues maneres queden cruixents. El julivert el tens al damunt. He afegit el sofregit de ceba que no es veia enlloc. Una forta abraçada. Joan.c


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!