Piccata d'api-nap

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pela l’api i talla a rodanxes d’uns 7mm.
Cou-les en poca aigua, fins que estiguin toves.
Bat els ous i barreja amb les ametlles picades, la ratlladura de llimona i el romaní.
Assaona amb sal i pebre
Passa les rodanxes d'api, primer per la farina i després per la barreja d'ou i ametlla.
Fregeix la piccata d'api en mantega i oli, a foc mitjà fins que estiguin daurades i tendres.

Notes

Piccata és un terme de la cuina italiana i fa referència a una rodella de vedella tallada finament, que es fregeix en la preparació, amb llimona, julivert i amb mantega. A més de la vedella, per la piccata, també es poden utilitzar altres carns, peixos o verdures.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se