Piccata d'api-nap
Ingredients
- 1 llimona orgànica, una mica de pell ratllada
- 1 culleradeta de romaní picat finament
- 50 grams d'ametlles ratllades
- 2 ous petits
- 1 api-nap
- ½ culleradeta de sal
- 2 cullerades de farina integral
Elaboració
Pela l’api i talla a rodanxes d’uns 7mm.
Cou-les en poca aigua, fins que estiguin toves.
Bat els ous i barreja amb les ametlles picades, la ratlladura de llimona i el romaní.
Assaona amb sal i pebre
Passa les rodanxes d'api, primer per la farina i després per la barreja d'ou i ametlla.
Fregeix la piccata d'api en mantega i oli, a foc mitjà fins que estiguin daurades i tendres.
Notes
Piccata és un terme de la cuina italiana i fa referència a una rodella de vedella tallada finament, que es fregeix en la preparació, amb llimona, julivert i amb mantega. A més de la vedella, per la piccata, també es poden utilitzar altres carns, peixos o verdures.
Comparteix aquesta recepta: