Piccata d'api-nap

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 llimona orgànica, una mica de pell ratllada
  • 1 culleradeta de romaní picat finament
  • 50 grams d'ametlles ratllades
  • 2 ous petits
  • 1 api-nap
  • ½ culleradeta de sal
  • 2 cullerades de farina integral

4 racions

Elaboració

Pela l’api i talla a rodanxes d’uns 7mm.
Cou-les en poca aigua, fins que estiguin toves.
Bat els ous i barreja amb les ametlles picades, la ratlladura de llimona i el romaní.
Assaona amb sal i pebre
Passa les rodanxes d'api, primer per la farina i després per la barreja d'ou i ametlla.
Fregeix la piccata d'api en mantega i oli, a foc mitjà fins que estiguin daurades i tendres.

Notes

Piccata és un terme de la cuina italiana i fa referència a una rodella de vedella tallada finament, que es fregeix en la preparació, amb llimona, julivert i amb mantega. A més de la vedella, per la piccata, també es poden utilitzar altres carns, peixos o verdures.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1373 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Josuè O'Donell diu:
Això es com una hamburguesa vegetal, oi?
Joan Corminas diu:
Amic Josuè:
Piccata Milanesa d'api-nap en la versió vegetariana:
En lloc del bistec, les rodanxes precuinades d'api-nap es converteixen en una barreja d'ametlles picades, ratlladura de llimona, romaní, ou i formatge i se sofregeixen suaument. No es tracta només de substituts de carn, l'api té un sabor massa intens. Si t'agrada l'api, t'encantarà aquest plat.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: