Rap a la marinera amb cloïsses

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Rentem el rap, l'eixuguem i el salem una mica. Posem farina en un plat i enfarinem el rap.
El fregim durant un parell de minuts a la paella amb una mica d'oli, un minut per cada costat
a foc viu. El reservem. En la mateixa paella, sofregim a foc lent la ceba picada i el tomàquet ratllat.
Preparem una picada amb les ametlles i el safrà i la tirem a la copa de vi per a continuació, incorporar-la a la paella.
Avivem el foc i deixem reduir una mica el vi.
Incorporem el rap i les cloïsses prèviament rentades, l'all i el julivert i coem tot el conjunt
uns 10 minuts a foc mitjà. Rectifiquem de sal.
Emplatem amb la salsa i posem unes panses per sobre.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se