Broquetes de pollastre amb amanida d'arròs

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una olla hi posem aigua i sal. Quan bull hi tirem l'arròs. Ho deixem coure uns 20 minuts.
El pasem per aigua, escorrem i reservem.
Mentre fem l'arròs, preparem els ingredients per fer les broquetes.
Trossegem els pits de pollastre a daus.
Fem una barreja amb l’oli, el pebre, i la sal.
Suquem el pollastre amb aquesta barreja i el deixem macerar uns 20 minuts.
Prepararem les broquetes, posant en un pal per broquetes, els trossos de pollastre a daus.
Guardem daus de pollastre per posar a l'amanida d'arròs.
Escalfem una planxa amb una mica d’oli i hi posem a coure les broquetes. Uns 10 – 15 minuts.
Les anem girant perquè es facin per tots els costats.
En un costat de la planxa, saltem els xampinyons laminats i rentat s, uns 10 minuts.
Reservem els xampinyons per l'amanida d'arròs.
Trossegem els xampinyons. En un bol hi posem l'arròs amb els dauets de pollastre que tenim
reservats i els xampinyons trossejats. Ho amanim amb oli d'oliva i remenem bé.
En un plat hi posem l'amanida d'arròs i al costat dues broquetes per persona. Ja es pot servir.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se