Broquetes de pollastre amb amanida d'arròs

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 pits de pollastre desossats
  • 240 g d'arròs
  • 200 g de xampinyons
  • Pebre negre
  • Sal
  • Oli d'oliva

4 racions

Elaboració

En una olla hi posem aigua i sal. Quan bull hi tirem l'arròs. Ho deixem coure uns 20 minuts.
El pasem per aigua, escorrem i reservem.
Mentre fem l'arròs, preparem els ingredients per fer les broquetes.
Trossegem els pits de pollastre a daus.
Fem una barreja amb l’oli, el pebre, i la sal.
Suquem el pollastre amb aquesta barreja i el deixem macerar uns 20 minuts.
Prepararem les broquetes, posant en un pal per broquetes, els trossos de pollastre a daus.
Guardem daus de pollastre per posar a l'amanida d'arròs.
Escalfem una planxa amb una mica d’oli i hi posem a coure les broquetes. Uns 10 – 15 minuts.
Les anem girant perquè es facin per tots els costats.
En un costat de la planxa, saltem els xampinyons laminats i rentat s, uns 10 minuts.
Reservem els xampinyons per l'amanida d'arròs.
Trossegem els xampinyons. En un bol hi posem l'arròs amb els dauets de pollastre que tenim
reservats i els xampinyons trossejats. Ho amanim amb oli d'oliva i remenem bé.
En un plat hi posem l'amanida d'arròs i al costat dues broquetes per persona. Ja es pot servir.

35min


Recepta de cuina de Broquetes de pollastre amb amanida d'arròs

Broquetes de pollastre amb amanida d'arròs.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

680 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: