Ànec rostit amb peres

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Elaboració

En una cassola gran hi posem l'oli d'oliva i enrossim els trossos de l'ànec.
Treiem els trossos de l'ànec de la cassola i els reservem.
Retirem una mica del greix que ha quedat i en la mateixa casso fem el sofregit amb la ceba picada i els alls picats.
Hi afegim el tomàquet ratllat i ho deixem coure, a foc molt baix uns 20 minuts.
Incorporem a la cassola els trossos de l'ànec amb la pell cap a sota.
Hi afegim la branqueta de farigola i la copa de vi ranci fins que s'evapori.
Ho cobrim amb el brou i ho deixem coure a foc lent almenys 1 hora.
Mentre, bullim les peres 5 minuts i les deixem refredar.
Ens els últims 15 minuts hi incorporem les peres tallades. Rectifiquem de sal i pebre si cal.
Opcionalment, hi podem afegir la típica picada.

1h 40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se