Ànec rostit amb peres
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 ànec de bona qualitat tallat a quarts o octaus
- 6 peres
- 1 ceba
- 1 tomàquet
- 2 alls
- Oli d'oliva
- 1 copa de vi ranci
- Una branqueta farigola
- 500 ml de brou casolà
- Sal i pebre
6 racions
Elaboració
En una cassola gran hi posem l'oli d'oliva i enrossim els trossos de l'ànec.
Treiem els trossos de l'ànec de la cassola i els reservem.
Retirem una mica del greix que ha quedat i en la mateixa casso fem el sofregit amb la ceba picada i els alls picats.
Hi afegim el tomàquet ratllat i ho deixem coure, a foc molt baix uns 20 minuts.
Incorporem a la cassola els trossos de l'ànec amb la pell cap a sota.
Hi afegim la branqueta de farigola i la copa de vi ranci fins que s'evapori.
Ho cobrim amb el brou i ho deixem coure a foc lent almenys 1 hora.
Mentre, bullim les peres 5 minuts i les deixem refredar.
Ens els últims 15 minuts hi incorporem les peres tallades. Rectifiquem de sal i pebre si cal.
Opcionalment, hi podem afegir la típica picada.
1h 40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3040 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.