Conill rostit amb rovellons de temporada
Ingredients
- 1 conill d'un kg tallat a trossos
- 600 g de rovellons
- 2 cebes
- 2 tomàquets madurs
- 2 grans d'all i una cabeça
- 1 fulla de llorer
- 6 ametlles torrades
- 1/2 copa de brandi
- Sal
- Pebre negre
- Oli d'oliva
- Julivert
Elaboració
En una cassola hi posem una mica d'oli i enrossim el conill salpebrat. Un cop ros, el reservem.
En la mateixa cassola sofregim la ceba picada, els tomàquets tallats a trossos, la cabeça d'alls sense pelar i la fulla de llorer. Un cop sofregit, hi afegim el conill i un petit raig de brandi, tapem la cassola i ho fem coure a foc lent durant uns 30-45 minuts mitja hora, fins que el conill estigui cuit.
Mentre, en una paella a part, saltem els rovellons nets amb una mica de sal i all picat.
Els deixem una mica crus i els afegim a la cassola.
Finalment, hi tirem una picada feta amb 2 grans d'all, el julivert i les ametlles.
Ho deixem coure un parell de minuts.
Comparteix aquesta recepta: