Conill rostit amb rovellons de temporada

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 conill d'un kg tallat a trossos
  • 600 g de rovellons
  • 2 cebes
  • 2 tomàquets madurs
  • 2 grans d'all i una cabeça
  • 1 fulla de llorer
  • 6 ametlles torrades
  • 1/2 copa de brandi
  • Sal
  • Pebre negre
  • Oli d'oliva
  • Julivert

4 racions

Elaboració

En una cassola hi posem una mica d'oli i enrossim el conill salpebrat. Un cop ros, el reservem.
En la mateixa cassola sofregim la ceba picada, els tomàquets tallats a trossos, la cabeça d'alls sense pelar i la fulla de llorer. Un cop sofregit, hi afegim el conill i un petit raig de brandi, tapem la cassola i ho fem coure a foc lent durant uns 30-45 minuts mitja hora, fins que el conill estigui cuit.
Mentre, en una paella a part, saltem els rovellons nets amb una mica de sal i all picat.
Els deixem una mica crus i els afegim a la cassola.
Finalment, hi tirem una picada feta amb 2 grans d'all, el julivert i les ametlles.
Ho deixem coure un parell de minuts.

55min


Recepta de cuina de Conill rostit amb rovellons de temporada
Conill rostit amb rovellons de temporada.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2412 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: