Arròs caldós de cranc blau

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Elaboració

Posem un bon raig de l'oli en paella una mica fonda i, quan estigui ben calent, hi posem la sípia tallada a trossos petits.
Quan hagi agafat color, hi afegim els pebrots i la ceba, tot tallat ben petit.
Ho anem remenant i que vagi coent.
Piquem el gra d'all i julivert, i l'incorporem a la paella.
Agafem els crancs blaus i els hi treiem les pinces, les trossejarem i podrem obrir el cranc separant les dues cloves del cos. La clova superior conté una carn vermella, el "corall", que incorporarem a la paella. Les ganyes les rebutgem. Els cossos el partim o no, en funció del tamany del cranc.
Escalfem el fumet.
Continuem amb el foc viu i rossegem l'arròs a la paella.
Hi incorporem el fumet bullint, reservant-ne una mica per si en calgués més.
Durant tota la cocció, ha de mantenir-se el bull. Ho salpebrem.
Quan portem uns 7 minuts de cocció, hi incorporem els cossos dels crancs i les pinces partides.
Ho deixem bullir uns 5 minuts més. Hi incorporem el musclos i ho deixem coure fins que l'arròs estigui cuit i quedi caldós.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se