Calamars saltats amb pastanaga i carbassó

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Rentem les hortalisses i les tallem en juliana una mica gruixuda. Les reservem.
En una paella gran amb una mica d'oli, quan aquest està calent, hi tirem els calamars nets i tallats a rodanxes.
Ho deixem coure uns 4 minuts. Passat aquest temps, reservem els calamars i a la mateixa paella hi afegim la pastanaga i que cogui fins que comenci a ser una mica tova. En aquest moment, hi afegim el carbassó i que cogui uns 4 minuts. Passat aquest temps, hi afagim el calamar. Ho salpebrem i ho deixem coure tot junt fins que veiem que tots els ingredients estan cuits, uns 2 minuts abans d'acabar la cocció hi tirem julivert fresc ben picat. Ja es pot servir.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se