Calamars saltats amb pastanaga i carbassó
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 4 calamars que a la peixateria ens netegen i tallen a rodanxes
- 4 pastanagues
- 2 carbassons
- Julivert fresc picat
- Sal
- Pebre
- Oli d'oliva
4 racions
Elaboració
Rentem les hortalisses i les tallem en juliana una mica gruixuda. Les reservem.
En una paella gran amb una mica d'oli, quan aquest està calent, hi tirem els calamars nets i tallats a rodanxes.
Ho deixem coure uns 4 minuts. Passat aquest temps, reservem els calamars i a la mateixa paella hi afegim la pastanaga i que cogui fins que comenci a ser una mica tova. En aquest moment, hi afegim el carbassó i que cogui uns 4 minuts. Passat aquest temps, hi afagim el calamar. Ho salpebrem i ho deixem coure tot junt fins que veiem que tots els ingredients estan cuits, uns 2 minuts abans d'acabar la cocció hi tirem julivert fresc ben picat. Ja es pot servir.
20min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
858 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies