5
vots
Votar

Calamars saltats amb pastanaga i carbassó

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 calamars que a la peixateria ens netegen i tallen a rodanxes
  • 4 pastanagues
  • 2 carbassons
  • Julivert fresc picat
  • Sal
  • Pebre
  • Oli d'oliva

4 racions

Elaboració

Rentem les hortalisses i les tallem en juliana una mica gruixuda. Les reservem.
En una paella gran amb una mica d'oli, quan aquest està calent, hi tirem els calamars nets i tallats a rodanxes.
Ho deixem coure uns 4 minuts. Passat aquest temps, reservem els calamars i a la mateixa paella hi afegim la pastanaga i que cogui fins que comenci a ser una mica tova. En aquest moment, hi afegim el carbassó i que cogui uns 4 minuts. Passat aquest temps, hi afagim el calamar. Ho salpebrem i ho deixem coure tot junt fins que veiem que tots els ingredients estan cuits, uns 2 minuts abans d'acabar la cocció hi tirem julivert fresc ben picat. Ja es pot servir.

20min


Recepta de cuina de Calamars saltats amb pastanaga i carbassó

Calamars saltats amb pastanaga i carbassó.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

257 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!