Conill rostit al forn

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 160 graus (calor superior i inferior).
Enrotlla i lliga amb fil de cuina, els trossos de la ronyonada.
Escalfa l'oli d'oliva en una rostidora.
Sala els trossos de conill,
Assaona amb pebre i daura lleugerament a foc mitjà durant 10 minuts.
Desglaça amb el vi blanc.
Afegeix tots els altres ingredients a la rostidora, agrega el brou i cuina al forn durant 1 hora i ½.
De tant en tant dona la volta als trossos de conill.
Serveix a taula directament des de la rostidora o disposa els trossos de conill sobre plats, acompanyats amb un puré de patata.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se