Conill rostit al forn
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 conill sencer, a punt per cuinar, i tallat a trossos petits
- Oli d'oliva verge extra
- Sal marina fina
- Pebre negre del molí
- 100 ml de vi blanc
- 4 grans d'all, sense pelar
- 4 escalunyes, sense pelar
- 3 pastanagues pelades, tallades a trossos grossos
- 3 tiges d'api, a tallades a trossos grossos
- 1 fulla de llorer
- 2 branques de romaní
- 1/2 litre de brou de verdures o pollastre
4 racions
Elaboració
Preescalfa el forn a 160 graus (calor superior i inferior).
Enrotlla i lliga amb fil de cuina, els trossos de la ronyonada.
Escalfa l'oli d'oliva en una rostidora.
Sala els trossos de conill,
Assaona amb pebre i daura lleugerament a foc mitjà durant 10 minuts.
Desglaça amb el vi blanc.
Afegeix tots els altres ingredients a la rostidora, agrega el brou i cuina al forn durant 1 hora i ½.
De tant en tant dona la volta als trossos de conill.
Serveix a taula directament des de la rostidora o disposa els trossos de conill sobre plats, acompanyats amb un puré de patata.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3520 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.