Conill rostit al forn

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 conill sencer, a punt per cuinar, i tallat a trossos petits
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal marina fina
  • Pebre negre del molí
  • 100 ml de vi blanc
  • 4 grans d'all, sense pelar
  • 4 escalunyes, sense pelar
  • 3 pastanagues pelades, tallades a trossos grossos
  • 3 tiges d'api, a tallades a trossos grossos
  • 1 fulla de llorer
  • 2 branques de romaní
  • 1/2 litre de brou de verdures o pollastre

4 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 160 graus (calor superior i inferior).
Enrotlla i lliga amb fil de cuina, els trossos de la ronyonada.
Escalfa l'oli d'oliva en una rostidora.
Sala els trossos de conill,
Assaona amb pebre i daura lleugerament a foc mitjà durant 10 minuts.
Desglaça amb el vi blanc.
Afegeix tots els altres ingredients a la rostidora, agrega el brou i cuina al forn durant 1 hora i ½.
De tant en tant dona la volta als trossos de conill.
Serveix a taula directament des de la rostidora o disposa els trossos de conill sobre plats, acompanyats amb un puré de patata.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

472 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!