Pesto d’albergínia i pebrot

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Pica les ametlles, torra en una paella, sense afegir greix i reserva.
Pela la ceba i l'all, i talla a daus.
Renta el pebrot, talla a quarts, elimina el nucli i talla a trossos d'un cm.
Renta l'albergínia i talla també a trossos.
Escalfa l'oli d'oliva (1) a la mateixa paella.
Salta la ceba picolada, l'all, el pebrot, el xili i l'albergínia durant 7 minuts, o fins que l'albergínia, canvi d'estructura, i sigui ben cuita.
Reserva.
Talla els tomàquets secs a trossos i agrega a les verdures.
Esbandeix el romaní, asseca amb paper absorbent de cuina, separa les agulles i afegeix a la batedora, i tritura tot bé.
Afegeix el puré de tomàquet, l'oli d'oliva (2), l'ametlla i verdures reservades.
Ratlla el pecorino, i agrega a la massa del puré.
Condimenta el pesto enèrgicament amb sal i pebre.
Conservat a la nevera en un pot de vidre, aguanta molt de tems


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se