Pesto d’albergínia i pebrot
Ingredients
- 40 grams d'ametlla pelada
- 1 ceba, de mida mitjana
- 1 gra d'all
- 1 albergínia mitjana
- 1 pebrot vermell
- 1 xili
- 4 cullerades soperes d'oli d'oliva
- 80 grams de tomàquets secs en oli
- 4 cullerades soperes d'oli d'oliva (1)
- 2 tiges de romaní
- 70 grams de formatge pecorino
- 1 cullerada de puré de tomàquet
- 1 dl i ½ d'oli d'oliva (2)
- Sal i pebre del molí
1 racions
Elaboració
Pica les ametlles, torra en una paella, sense afegir greix i reserva.
Pela la ceba i l'all, i talla a daus.
Renta el pebrot, talla a quarts, elimina el nucli i talla a trossos d'un cm.
Renta l'albergínia i talla també a trossos.
Escalfa l'oli d'oliva (1) a la mateixa paella.
Salta la ceba picolada, l'all, el pebrot, el xili i l'albergínia durant 7 minuts, o fins que l'albergínia, canvi d'estructura, i sigui ben cuita.
Reserva.
Talla els tomàquets secs a trossos i agrega a les verdures.
Esbandeix el romaní, asseca amb paper absorbent de cuina, separa les agulles i afegeix a la batedora, i tritura tot bé.
Afegeix el puré de tomàquet, l'oli d'oliva (2), l'ametlla i verdures reservades.
Ratlla el pecorino, i agrega a la massa del puré.
Condimenta el pesto enèrgicament amb sal i pebre.
Conservat a la nevera en un pot de vidre, aguanta molt de tems

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1404 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c