Magdalenes de verdures
Categoria:
Recepta per forn
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Carbassa
- Carbassó
- Ceba
- Alls
- Rave
- Etc
- Oli d'oliva
- Sal, pebre, cúrcuma i orenga
- Farina de cigró
- Aigua
- Formatge, de rulo o un altre
Elaboració
Trossegem les verdures.
En una paella les sofregim una mica amb oli, sal, pebre, cúrcuma i orenga, menys el rave que el posem al final. No ho coem molt perquè s'acabaran de fer al forn. Ho reservem.
En un bol hi posem tres cullerades de farina de cigró amb aigua i ho remenem fins que tingui la textura de l'ou.
Fiquem les verdures/hortalisses en motlles i hi posem la barreja per sobre.
Pre-escalfem el forn a 180º.
Posem els motlles en una safata de forn i comencem a coure les magdalenes.
Quan porti una mica de cocció hi afegim formatge, de rulo o un altre, per sobre.
Quan agafi color, retirem les magdalenes.
Ja es poden consumir.
Comparteix aquesta recepta: