Fetge de vedella amb salsa Madeira

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla les escalunyes a tires.
Salta uns 2 minuts amb la mantega.
Afegeix el fetge tallat a tires i fregeix durant 2 a 3 minuts, a foc fort.
Retira el fetge de la paella i manté calent.
Desglaça amb el vi de Madeira i el brou de carn.
Cou aproximadament 5 minuts més o fins que la salsa espessí una mica.
Agrega les fulles de farigola.
Afegeix, novament el fetge i deixa escalfar.
Amaneix amb sal i pebre al gust.
Serveix immediatament.
Aquesta recepta és apropiada per servir-la acompanyada d'un bon Rosti.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se