Fetge de vedella amb salsa Madeira

Ingredients

  • 2 escalunyes
  • 1 cullerada de mantega clarificada
  • 600 grams de fetge de vedella en rodanxes
  • 1 dl Madeira
  • 1 dl de brou de carn
  • ½ remet de farigola
  • Sal i pebre.

4 racions

Elaboració

Talla les escalunyes a tires.
Salta uns 2 minuts amb la mantega.
Afegeix el fetge tallat a tires i fregeix durant 2 a 3 minuts, a foc fort.
Retira el fetge de la paella i manté calent.
Desglaça amb el vi de Madeira i el brou de carn.
Cou aproximadament 5 minuts més o fins que la salsa espessí una mica.
Agrega les fulles de farigola.
Afegeix, novament el fetge i deixa escalfar.
Amaneix amb sal i pebre al gust.
Serveix immediatament.
Aquesta recepta és apropiada per servir-la acompanyada d'un bon Rosti.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

248 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Moisés de Tomás Rivas diu:
Què bo el fetge de vedella Mestre Joan, fes-li un cop d'ull si vols a la meva recepta supersenzilla de fetge de vedella amb ceba (https://www.receptes.cat/recepta12352/fetge_de_vedella_amb_ceba) que vaig aprendre de la gran Mestressa andalusa Carmen (https://www.youtube.com/user/cocinacarmen).
Potser una alternativa vegetariana podria der el carbassó amb allada (https://www.receptes.cat/recepta12335/carbasso_amb_allada) però personalment no comparteixo la idea del vegetarianisme ja que està demostrat que les proteïnes animals són essencials per a una bona alimentació.
A més a més el fetge és molt ric en vitamines que poden fins i tot curar malalties per a deficiencia d'aquestes vitamines.
Joan Corminas diu:
Amic Moisès:
Com a mi també m'agrada el fetge, tastaré la teva recepta de "fetge de vedella amb ceba", aquí tenim molts Restaurants que serveixen fetge, el serveixen tallat a tires petites amb una salsa també de ceba. És molt típic ara que tenim el tems de la matança del porc, aquí en diem "Metzguete". Amb una forta abraçada Joan.c


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!