Ous ofegats amb espinacs

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pica les cebes a cubs ben fins, talla el pernil a tires, talla els tomàquets, renta els espinacs bé si són frescos, i escorre bé.
Bull un litre d'aigua amb vinagre.
Aboca amb cura els ous en un bol, deixa lliscar individualment a l'aigua i cuina durant 5 minuts.
Fregeix les cebes en una paella amb oli fins que estiguin vidrioses, afegeix els espinacs i deixa que es col·lapsin uns 4 minuts.
Agrega les tires de pernil i els tomàquets i cou uns minuts, mes.
Salpebre els espinacs.
Retira els ous de l'aigua.
Prepara, una llesca de pa torrada, al damunt rodelles de tomàquet, a sobre els espinacs, els ous ofegats i una mica de maonesa.
Condimenta amb sal i un polsim de pebre vermell.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se