Ous ofegats amb espinacs

Ingredients

  • 800 grams d'espinacs frescos o congelats
  • 250 grams de tomàquets xerri
  • 8 ous
  • 2 cullerades d'oli
  • 1 mica de pebre vermell
  • 1 polsim de sal i pebre blanc
  • 2 llesques de pernil cuit (uns 60 grams)
  • 2 cebes
  • 1 mica de maonesa

4 racions

Elaboració

Pica les cebes a cubs ben fins, talla el pernil a tires, talla els tomàquets, renta els espinacs bé si són frescos, i escorre bé.
Bull un litre d'aigua amb vinagre.
Aboca amb cura els ous en un bol, deixa lliscar individualment a l'aigua i cuina durant 5 minuts.
Fregeix les cebes en una paella amb oli fins que estiguin vidrioses, afegeix els espinacs i deixa que es col·lapsin uns 4 minuts.
Agrega les tires de pernil i els tomàquets i cou uns minuts, mes.
Salpebre els espinacs.
Retira els ous de l'aigua.
Prepara, una llesca de pa torrada, al damunt rodelles de tomàquet, a sobre els espinacs, els ous ofegats i una mica de maonesa.
Condimenta amb sal i un polsim de pebre vermell.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

263 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!