Ous ofegats amb espinacs
Ingredients
- 800 grams d'espinacs frescos o congelats
- 250 grams de tomàquets xerri
- 8 ous
- 2 cullerades d'oli
- 1 mica de pebre vermell
- 1 polsim de sal i pebre blanc
- 2 llesques de pernil cuit (uns 60 grams)
- 2 cebes
- 1 mica de maonesa
4 racions
Elaboració
Pica les cebes a cubs ben fins, talla el pernil a tires, talla els tomàquets, renta els espinacs bé si són frescos, i escorre bé.
Bull un litre d'aigua amb vinagre.
Aboca amb cura els ous en un bol, deixa lliscar individualment a l'aigua i cuina durant 5 minuts.
Fregeix les cebes en una paella amb oli fins que estiguin vidrioses, afegeix els espinacs i deixa que es col·lapsin uns 4 minuts.
Agrega les tires de pernil i els tomàquets i cou uns minuts, mes.
Salpebre els espinacs.
Retira els ous de l'aigua.
Prepara, una llesca de pa torrada, al damunt rodelles de tomàquet, a sobre els espinacs, els ous ofegats i una mica de maonesa.
Condimenta amb sal i un polsim de pebre vermell.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
644 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c