Espaguetis amb llagostins i salsa d'all

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Escalfa l'oli i la mantega en una cassola a foc mitja.
Afegeix l'all i el pebrot vermell.
Cou uns segons fins que els alls siguin vidriosos.
Agrega la pasta de tomàquet i el vi, i fes coure uns 10 minuts, tot remenant.
Afegeix les gambes a la salsa i augmenta el foc.
Cou aproximadament de 7 a 10 minuts tot remenant fins que les gambes siguin cruixents. Redueix el foc i agrega la crema doble, remena i cuina a foc lent un minut, remenant constantment, o fins que la salsa s'espesseixi.
Amaneix amb sal i pebre.
Bull en una olla gran amb aigua salada la pasta fins que estigui "al dente".
Escorre la pasta, i torna-la a la cassola.
Afegeix la salsa d'all a la pasta de la cassola, barreja bé el conjunt i salpebre al gust, si és necessari. Espolsa el julivert picat per sobre de la pasta
Serveix immediatament
Pots acompanyar aquest plat, amb una amanida de ruca, tomàquet, parmesà ratllat i una mica de vinagre balsàmic.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se