Espaguetis amb llagostins i salsa d'all
Ingredients
- 3 cullerades d'oli d'oliva
- 3 cullerades de mantega
- 5 grans d'all, picats
- 1 pebrot, vermell, tallat a daus petits
- 2 cullerades de pasta de tomàquet
- 125 ml, de vi blanc sec
- 500 g de pasta, espaguetis
- 350 grams de llagostins poden ser congelats
- 125 grams de crema doble
- Sal i pebre
- 3 cullerades de julivert picat ben fi
4 racions
Elaboració
Escalfa l'oli i la mantega en una cassola a foc mitja.
Afegeix l'all i el pebrot vermell.
Cou uns segons fins que els alls siguin vidriosos.
Agrega la pasta de tomàquet i el vi, i fes coure uns 10 minuts, tot remenant.
Afegeix les gambes a la salsa i augmenta el foc.
Cou aproximadament de 7 a 10 minuts tot remenant fins que les gambes siguin cruixents. Redueix el foc i agrega la crema doble, remena i cuina a foc lent un minut, remenant constantment, o fins que la salsa s'espesseixi.
Amaneix amb sal i pebre.
Bull en una olla gran amb aigua salada la pasta fins que estigui "al dente".
Escorre la pasta, i torna-la a la cassola.
Afegeix la salsa d'all a la pasta de la cassola, barreja bé el conjunt i salpebre al gust, si és necessari. Espolsa el julivert picat per sobre de la pasta
Serveix immediatament
Pots acompanyar aquest plat, amb una amanida de ruca, tomàquet, parmesà ratllat i una mica de vinagre balsàmic.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1802 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.