Caella (tintorera) amb pebrots verds i salsa de "piquillo"

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per la salsa de pebrots del piquillo:

4 racions

Elaboració

De la salsa de pebrots del piquillo:

Trinxem la ceba i 4 o 5 pebrots del piquillo, depen de la intensitat que volguem donar-li a la salsa.
En una paella, sofregim la ceba fins que sigui daurada.
Incorporem el pebrot i ho salpebrem. Ho deixem fer fins que absorbeixi tot el líquid i es comenci a daurar una mica. Procurem remanar-ho de tant en tant.
Hi afegim la nata líquida. Ho remenem bé i fem que arrenqui el bull. Passat un parell de minutets ja estarà la salsa llesta. Ho provem i rectifiquem de sal, si cal.
Ara la passem per la batedora elèctrica fins que quedi ben clareta. La reservem en calent.

Del peix i espàrrecs verds:

En una planxa ben calenta amb unes gotes d'oli fem la caella i els espàrrecs nets, a la planxa.
Fem salsa d'espàrrecs verds, passant uns quants espàrrecs cuits i una mica de nata líquida, per la batedora.

Per muntar el plat:

Posem a la base i a l'entorn del plat, salsa de pebrot del piquillo i salsa d'espàrrecs verds.
Hi posem tres espàrrecs verds i sobre els espàrrecs una rodanxa de caella per persona.
Damunt del peix, hi fiquem salsa de pebrot del piquillo i ceba cruixent triturada.
Ja es pot servir. Opcional, posar-hi un tros de patata al caliu.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se