Patates a la llimona

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per les patates:

Per a la salsa:

4 racions

Elaboració

Escalfa l'aigua en una olla, posa-hi les patates rentades i deixa coure uns 30 minuts.
Escorre i deixa refredar, de manera que es puguin pelar.
Talla les patates, a rodanxes d'un gruix d'1 centímetre.
Barreja bé els ingredients per a la salsa i reparteix sobre les patates preparades.
Barreja i agita suaument.
A continuació, pica finament el julivert i espolsa pel damunt de les patates, junt amb rodanxes de llimona.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se