Patates a la llimona
Ingredients
Per les patates:
- 750 grams de patates ceroses
- ½ remet de julivert
Per a la salsa:
- 4 cullerades de brou vegetal
- 3 grans d'all (tallats a daus fins)
- 5 cullerades d'oli d'oliva
- 2 pessics de pebre (negre)
- 1 cullerada de vinagre de vi blanc
- 2 llimones (el suc, duna i l'altra per guarnir).
4 racions
Elaboració
Escalfa l'aigua en una olla, posa-hi les patates rentades i deixa coure uns 30 minuts.
Escorre i deixa refredar, de manera que es puguin pelar.
Talla les patates, a rodanxes d'un gruix d'1 centímetre.
Barreja bé els ingredients per a la salsa i reparteix sobre les patates preparades.
Barreja i agita suaument.
A continuació, pica finament el julivert i espolsa pel damunt de les patates, junt amb rodanxes de llimona.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
179 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amic Manel: Et demano disculpes per si he copiat la teva recepta, no és que t'hagi copiat del teu receptari sinó que me la...
Amic Moisès: Ja veig que t'agrada les salses, amb all. Demà en passaré una!!! Rep una forta abraçada. Joan.c
Amic Moisès: Com a mi també m'agrada el fetge, tastaré la teva recepta de "fetge de vedella amb ceba", aquí tenim molts...
Amic Moisès Aquesta recepta que t'agrada, són les receptes que jo passo a receptes.cat, senzilles i sense floretes!!!, i...
Amic Quim Ja he mirat les dues receptes, crec que val la pena provar-les! Gràcies per la teva informació. Rep una...