Pastanagues a la crema
Ingredients
- 500 grams de pastanagues
- 1 ceba
- 1 remet de julivert
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 1 cullerada de mantega
- Una mica de sal i pebre
- 3 cullerades crema
- Una mica de sucre
Elaboració
Pela les pastanagues i talla a rodelles o trossos fins.
Talla la ceba a daus petits.
Sofregeix els daus de ceba en la mantega i l'oli, fins que estiguin transparents.
Afegeix les pastanagues, salpebra i espolsa una mica de sucre, deixa caramel·litzar lleugerament, tot remena'n bé.
Afegeix aproximadament 1/8 de litre d'aigua.
Cou durant 8 minuts com a màxim o fins que hagi evaporat l'aigua de cocció, les pastanagues haurien d'estar al dente.
Espolsa pel damunt, el julivert picat finament i la crema.
Remena bé el conjunt i deixa en el foc apagat durant 3 minuts més.
Pots acompanya un plat de carn, amb les pastanagues a la crema i patates cuites o puré.
Comparteix aquesta recepta: