Pastanagues a la crema

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pela les pastanagues i talla a rodelles o trossos fins.
Talla la ceba a daus petits.
Sofregeix els daus de ceba en la mantega i l'oli, fins que estiguin transparents.
Afegeix les pastanagues, salpebra i espolsa una mica de sucre, deixa caramel·litzar lleugerament, tot remena'n bé.
Afegeix aproximadament 1/8 de litre d'aigua.
Cou durant 8 minuts com a màxim o fins que hagi evaporat l'aigua de cocció, les pastanagues haurien d'estar al dente.
Espolsa pel damunt, el julivert picat finament i la crema.
Remena bé el conjunt i deixa en el foc apagat durant 3 minuts més.
Pots acompanya un plat de carn, amb les pastanagues a la crema i patates cuites o puré.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se