Pastanagues a la crema

Ingredients

  • 500 grams de pastanagues
  • 1 ceba
  • 1 remet de julivert
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 cullerada de mantega
  • Una mica de sal i pebre
  • 3 cullerades crema
  • Una mica de sucre

4 racions

Elaboració

Pela les pastanagues i talla a rodelles o trossos fins.
Talla la ceba a daus petits.
Sofregeix els daus de ceba en la mantega i l'oli, fins que estiguin transparents.
Afegeix les pastanagues, salpebra i espolsa una mica de sucre, deixa caramel·litzar lleugerament, tot remena'n bé.
Afegeix aproximadament 1/8 de litre d'aigua.
Cou durant 8 minuts com a màxim o fins que hagi evaporat l'aigua de cocció, les pastanagues haurien d'estar al dente.
Espolsa pel damunt, el julivert picat finament i la crema.
Remena bé el conjunt i deixa en el foc apagat durant 3 minuts més.
Pots acompanya un plat de carn, amb les pastanagues a la crema i patates cuites o puré.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

283 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!