Ous Xinesos

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Elaboració

Posem un casso al foc amb aigua amb un raig de vinagre,i posarem els ous a bullir com a deu minuts posat a quests temps deixarem que es refredin els ous,i els parlarem.
Quan està ran pelats i freds,els i farem un tall trauen com un centímetre i mig agafarem un escuradents i el posarem un centímetre de dalt travesser, i un altre de dalt vaig al de dalt i posarem el tros que em tallat d'ou com si fos un barret, i al damunt un filet d'anxova el escur-edens de costat i posarem una oli farcides a cada punta del escuradents i al coll com si fos una corbata una tireta de pebrot vermell,aquests ou quedà molt bonic per posar al plat quan prepares uns entremesos i no es gaire complicat de fer.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se