Ous Xinesos
Categoria:
Ous i làctics
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 6 o 8 ous
- 16 olives farcides
- 16 escuradents
- 16 filets d'anxoves
- 16 tiretes de pebrot vermell esca libat
8 racions
Elaboració
Posem un casso al foc amb aigua amb un raig de vinagre,i posarem els ous a bullir com a deu minuts posat a quests temps deixarem que es refredin els ous,i els parlarem.
Quan està ran pelats i freds,els i farem un tall trauen com un centímetre i mig agafarem un escuradents i el posarem un centímetre de dalt travesser, i un altre de dalt vaig al de dalt i posarem el tros que em tallat d'ou com si fos un barret, i al damunt un filet d'anxova el escur-edens de costat i posarem una oli farcides a cada punta del escuradents i al coll com si fos una corbata una tireta de pebrot vermell,aquests ou quedà molt bonic per posar al plat quan prepares uns entremesos i no es gaire complicat de fer.
40min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2009 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.