Senzill pastís de ceba

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per la massa:

Ingredients per al farcit:

4 racions

Elaboració

Barreja primer el llevat amb la meitat de la llet tèbia i la 1/2 culleradeta de sucre en una tassa gran.
Deixa que augmenti durant 10 minuts.
Pasta bé aquesta barreja amb la farina, l'oli, una mica de sal i la llet restant i deixa reposar perquè augmenti durant 45 minuts.
Mentrestant, pela les cebes i talla a llunes ben fines.
Talla la cansalada a daus petits i cou tapada a foc molt lent, amb una mica de greix durant uns 30 minuts.
Agrega la ceba tallada fina i deixa coure fins que comenci a agafar color.
Retira la paella del foc i deixeu que la barreja de ceba es refredi una mica.
A continuació, bat els ous i la crema fresca, condimenta la barreja amb el comí, la sal i el pebre al gust i agrega a la ceba que hem reservat.
Aplana amb molta cura la massa de llevat augmentada, posa-la en un motlle rodó i prem les vores al motlle, amb una forquilla tot el fons.
Omple amb el preparat de ceba, el motlle folrat amb la massa.
Si t'agrada, pots espolsa la superfície del pastís amb formatge parmesà o gruyère.
Enforna el pastís de ceba a 200 graus, durant uns 60 minuts, o fins que la coca de ceba estigui la superfície ben daurada.
Si ho desitges, serveix amb anelles de ceba fresca i alfàbrega pel damunt.

Notes

La recepta del pastís de ceba, és una especialitat del cantó de Schaffhausen.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se