Pastis Plana a Pigna

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:

Ingredients

Elaboració

Pela les patates i ratlla en un bol amb l'ajuda d'un ratllador per, rosti.
El pernil curat i el fuet es tallen a daus ben petits i es barregen amb les patates ratllades, la farina de blat i la farina de blat de moro (polenta Bramata). A continuació, aboca la llet i condimenta amb una mica de sal i pebre.
Pasta i remena bé la massa.
Escalfa el forn prèviament a 180 graus.
Greixa, amb mantega, una safata per gratinat i reparteix la massa uniformement, que quedi un gruix de 3 cm.
A continuació, posa la safata al forn i cou durant aproximadament 1 hora.
Serveix de seguida.

Notes

La recepta suïssa Plana a Pigna és una especialitat del cantó dels Grisons i es prepara amb patates i pernil.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se