Pastis Plana a Pigna

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:

Ingredients

  • 800 grams de patates
  • 120 grams de farina de blat de moro (Polenta Bramata)
  • 50 grams de farina de blat
  • 200 ml de llet
  • 150 grams de pernil curat
  • 150 grams de botifarra Salsis, és una espècie de fuet fumat.

Elaboració

Pela les patates i ratlla en un bol amb l'ajuda d'un ratllador per, rosti.
El pernil curat i el fuet es tallen a daus ben petits i es barregen amb les patates ratllades, la farina de blat i la farina de blat de moro (polenta Bramata). A continuació, aboca la llet i condimenta amb una mica de sal i pebre.
Pasta i remena bé la massa.
Escalfa el forn prèviament a 180 graus.
Greixa, amb mantega, una safata per gratinat i reparteix la massa uniformement, que quedi un gruix de 3 cm.
A continuació, posa la safata al forn i cou durant aproximadament 1 hora.
Serveix de seguida.

Notes

La recepta suïssa Plana a Pigna és una especialitat del cantó dels Grisons i es prepara amb patates i pernil.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

477 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Moisés de Tomás Rivas diu:
Uau! Quina flipada!


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!