Espaguetis amb salsa de cansalada

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Neteja els tomàquets, posa en aigua bullent durant ½ minut. Refreda en aigua gelada, retira la pell, talla a quarts, elimina el nucli i talla a cubs petits.
Pela i talla la ceba, a daus.
Talla la cansalada a rodanxes, i després a tires.
Aixafa el xili en el morter.
Escalfa l'oli en una paella gran.
Deixa sua la cansalada, així eliminarà el contingut de greix,
remena de tant en tant.
Afegeix la ceba i el pebrot i cuina fins que la ceba sigui de color groc clar.
Desglaça amb el vi, i agrega els tomàquets i la fulla de llorer. Deixa coure a foc lent durant 10 minuts sense tapa.
Cuina els espaguetis en molta aigua bullent salada fins que estiguin al dente.
Retira la fulla de llorer de la salsa.
Escampa pel damunt de la salsa el julivert i el cebollí, mescla bé i condimenta la salsa, amb sal si fos necessari.
Escorre els espaguetis, i barreja amb la salsa de cansalada.
Serveix tot seguit, abans que es refredin.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se