Espaguetis amb salsa de cansalada

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 grams de tomàquets
  • 1 ceba
  • 100 grams de cansalada
  • 1 xili sec
  • 1 cullerada d'oli d'oliva
  • 5 cullerades de vi blanc sec
  • 1 fulla de llorer
  • 500 grams d'espaguetis
  • Sal
  • 1 cullerada de julivert picat
  • 1 cullerada de cibulet picat

4 racions

Elaboració

Neteja els tomàquets, posa en aigua bullent durant ½ minut. Refreda en aigua gelada, retira la pell, talla a quarts, elimina el nucli i talla a cubs petits.
Pela i talla la ceba, a daus.
Talla la cansalada a rodanxes, i després a tires.
Aixafa el xili en el morter.
Escalfa l'oli en una paella gran.
Deixa sua la cansalada, així eliminarà el contingut de greix,
remena de tant en tant.
Afegeix la ceba i el pebrot i cuina fins que la ceba sigui de color groc clar.
Desglaça amb el vi, i agrega els tomàquets i la fulla de llorer. Deixa coure a foc lent durant 10 minuts sense tapa.
Cuina els espaguetis en molta aigua bullent salada fins que estiguin al dente.
Retira la fulla de llorer de la salsa.
Escampa pel damunt de la salsa el julivert i el cebollí, mescla bé i condimenta la salsa, amb sal si fos necessari.
Escorre els espaguetis, i barreja amb la salsa de cansalada.
Serveix tot seguit, abans que es refredin.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1396 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: