Ous farcits a la mostassa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Cuina els ous durs en aigua bullent durant 10 minuts.
Retira i deixar refredar.
Barreja el formatge crema, la maionesa i la mostassa per al farcit, i condimenta amb sal i pebre.
Aboca la barreja en una màniga de, pastisseria amb embocadura en forma d'estrella
Talla els ous en dues meitats i col·loca els ous en una safata de servir folrada amb, lletuga, xicoira, espinacs frescos o qualsevol verdura del teu gust.
Abans de servir, farceix els ous amb la crema de mostassa
Decora els ous amb un polsim de pebre vermell, pel damunt i serveix.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se