Ous farcits a la mostassa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 10 ous
  • 2 cullerades de mostassa suau
  • 300 grams de formatge crema
  • 2 cullerades de maionesa
  • Sal i pebre.
  • Pebre vermell per, decora.

4 racions

Elaboració

Cuina els ous durs en aigua bullent durant 10 minuts.
Retira i deixar refredar.
Barreja el formatge crema, la maionesa i la mostassa per al farcit, i condimenta amb sal i pebre.
Aboca la barreja en una màniga de, pastisseria amb embocadura en forma d'estrella
Talla els ous en dues meitats i col·loca els ous en una safata de servir folrada amb, lletuga, xicoira, espinacs frescos o qualsevol verdura del teu gust.
Abans de servir, farceix els ous amb la crema de mostassa
Decora els ous amb un polsim de pebre vermell, pel damunt i serveix.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

471 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Joan Corminas diu:
Cal posar els rovells d'ou a la massa del farcit? "NO"!!!!
Els Rovells d'ou no van a la massa del farcit, no san de treure de les meitats, el farcit va al damunt de les meitats d'ou.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!