Cuixes de pollastre cruixents

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Cuixes de pollastre:

Salsa agrí-dolça:

10 racions

Elaboració

Cuixes de pollastre:

Barreja el pebre vermell, la salsa de soja, el llard per rostir i la mostassa en un bol.
Afegeix el pollastre, barreja bé, cobreix i marina a la nevera durant 1 a 2 hores com a mínim.
Condimenta les cuixes de pollastre, i col·loca a la safata folrada amb paper de forn.
Enforna al mig del forn preescalfat a 200 graus i cuina durant 35 a 40 minuts.

Salsa agre-dolça:

Caramel·litza el sucre en un cassó d'acer cromat.
Aboca el suc de taronja, i porta a ebullició.
Afegeix el quètxup i tots els ingredients fins i amb el pebre vermell, i cuina a foc suau durant 10 minuts.
Barreja la Maizena amb l'aigua, i afegeix a la salsa tot remenant, deixa coure a foc lent durant 5 minuts, i tamisa si cal.
Serveix 2 cuixes de pollastre amb la salsa, per persona.
Pots fer servir cuixes de pollastre senceres tallades a la meitat en lloc de cuixes de pollastre.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se