Fals llibret, amb carn picada

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posa la llet en un bol, agrega els panets i deixa que s'estovin, escorre bé i reserva.
Trinxa ben fina la ceba.
Prem els panets i barreja bé amb la carn picada, la ceba, l'ou, la sal, el pebre, la ceba i el marduix, i forma i aplana 8 creps.
Cobreix 4 creps amb les rodanxes de pernil i les de formatge, i tapa amb la resta de creps.
Prem cap avall les vores.
Gira els llibrets, primer en farina, després en els ous batuts i finalment en el pa ratllat.
Fregeix a la paella amb oli i foc suau per les dues cares.
Retira i escorre sobre paper de cuina.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se