Fals llibret, amb carn picada

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 6 cullerades de pa ratllat
  • 3 ous
  • 6 cullerades de farina
  • 400 grams de carn picada
  • 4 rodanxes de formatge
  • 1 culleradeta de marduix
  • 1 got de llet (per remullar)
  • 4 rodanxes de pernil cuit
  • 2 panets del dia abans
  • 1 ceba.

4 racions

Elaboració

Posa la llet en un bol, agrega els panets i deixa que s'estovin, escorre bé i reserva.
Trinxa ben fina la ceba.
Prem els panets i barreja bé amb la carn picada, la ceba, l'ou, la sal, el pebre, la ceba i el marduix, i forma i aplana 8 creps.
Cobreix 4 creps amb les rodanxes de pernil i les de formatge, i tapa amb la resta de creps.
Prem cap avall les vores.
Gira els llibrets, primer en farina, després en els ous batuts i finalment en el pa ratllat.
Fregeix a la paella amb oli i foc suau per les dues cares.
Retira i escorre sobre paper de cuina.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

214 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!