Sopa de col-i-flor

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Pelem i trossegem la patata i la col-i-flor crues i les posem en una olla fonda. Afegim 3 parts de llet i 1 d'aigua fins a cobrir-les i hi tirem la sal, el pebre, l'oli d'oliva, el pebre negre i vermell i la pastilla de caldo de verdures.
Ho tapem i ho deixem coure tot fins que la col-i-flor i la patata estiguin cuites.
Finalment, ho retirem del foc i ho triturem amb la batedora fins que ens quedi una crema molt fina.
Si volem que ens quedi més espessa, la podem deixar coure més estona afegint-hi un polsim de farina.
Aquesta crema es pot menjar calenta a l'hivern i freda a l'estiu.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se