Arròs a la cubana sense plàtan

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Posem en una olla amb aigua una mica de sal.
Quan bulli hi posem l’arròs i ho deixem coure uns 15-20 minuts. Ho escorrem.
Escalfem la salsa de tomàquet.
Fregim els ous en oli ben calent i hi tirem un polsim de sal.
Agafem un got i l'omplim amb l’arròs cuit i l'apretem una mica amb una cullera per a que no es desfaci. El tombem al plat. Posem la salsa de tomàquet pel damunt i a sobre l’ou fregit.
Ja es pot servir el plat.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se