Conill rostit a la cassola

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Salpebrem el conill a trossos i el posem a daurar en una cassola amb una mica d’oli i, quan estigui ben daurat el traiem i el reservem.
A la mateixa cassola hi sofregim la ceba trinxada i, quan es comenci a daurar, hi posem una cullerada de farina, ho remenem uns segons perquè la farina quedi torrada, hi tirem el brou, ho remenem i tornem a posar el conill a la cassola, el reguem amb el brandi, hi posem la branca de romaní, el cap d’alls, la fulla de llorer.
Tapem i deixem coure a foc baix, fins uns 45 minuts.
Ja es pot servir.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se