Conill rostit a la cassola
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 conill ecològic, d'un quilo, tallat a trossos
- 2 cebes de Figueres
- 20 g de farina
- 1 got petit de brandi
- 1 got de brou de carn casolà
- 1 fulla de llorer
- 1 branca de romaní
- 1 cap d’alls
- Oli d'oliva
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Salpebrem el conill a trossos i el posem a daurar en una cassola amb una mica d’oli i, quan estigui ben daurat el traiem i el reservem.
A la mateixa cassola hi sofregim la ceba trinxada i, quan es comenci a daurar, hi posem una cullerada de farina, ho remenem uns segons perquè la farina quedi torrada, hi tirem el brou, ho remenem i tornem a posar el conill a la cassola, el reguem amb el brandi, hi posem la branca de romaní, el cap d’alls, la fulla de llorer.
Tapem i deixem coure a foc baix, fins uns 45 minuts.
Ja es pot servir.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
24829 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.