​Albergínia escalivada amb avellanes i formatge de cabra

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Rentem l'albergínia amb aigua i preescalfem el forn a 200º.
Posem l'albergínia a la safata del forn (no hi afegiu ni sal ni oli ni res).
La deixem coure uns 60 minuts; a la meitat del procés, és a dir, al cap de mitja hora, la tombem perquè es cogui de l'altre costat.
Passats els 60 minuts traiem la safata del forn i emboliquem l'albergínia amb paper d'alumini i esperem que es refredi.
Traiem la pell de l'albergínia. La salpebrem.
Emplatem l'albergínia escalivada, sencera i sense pell, hi posem formatge de cabra als costats amb les avellanes i brots d'herba. Hi tirem un rajolí d'oli d'oliva verge extra per damunt.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se