Albergínia escalivada amb avellanes i formatge de cabra
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 albergínia
- Formatge de cabra
- Un grapadet d'avellanes torrades
- Brots d'alguna herba comestible
- Sal i pebre
- Oli d'oliva verge extra
1 racions
Elaboració
Rentem l'albergínia amb aigua i preescalfem el forn a 200º.
Posem l'albergínia a la safata del forn (no hi afegiu ni sal ni oli ni res).
La deixem coure uns 60 minuts; a la meitat del procés, és a dir, al cap de mitja hora, la tombem perquè es cogui de l'altre costat.
Passats els 60 minuts traiem la safata del forn i emboliquem l'albergínia amb paper d'alumini i esperem que es refredi.
Traiem la pell de l'albergínia. La salpebrem.
Emplatem l'albergínia escalivada, sencera i sense pell, hi posem formatge de cabra als costats amb les avellanes i brots d'herba. Hi tirem un rajolí d'oli d'oliva verge extra per damunt.
1h 10min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1910 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.