Pollastre a la Thailandesa

Categoria:
Típica de: Tailàndia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Pelem i piquem ben petita la ceba. La reservem. Rentem el porro i l'api i ho tallem molt petit.
Ho reservem.
Traiem la pell del pollastre. El salpebrem.
En una paella gran, hi posem oli, enrossim el pollastre i el reservem.
A la mateixa paella hi sofregim la ceba ben picada. Quan porta uns 10 minuts, hi afegim el porro i l'api, tot tallat molt petit. Ho deixem coure uns 10 minuts més.
Mentre es couen les hortalisses, preparem la salsa de coco. Escalfem la mantega en una olla i hi afegim la llet de coco.
Remenem i deixem que cogui a foc baix uns 5 minuts.
Dissolem la maizena en la llet freda i ho afegim a l'olla amb el coco. Tornem a remenar fins que comenci a espessir.
A la paella on hi han les hortalisses hi afegim el pollastre. Deixem que cogui uns 15 minuts. Hi aboquem la salsa de coco i les espècies. Deixem coure tot junt a foc baix uns 20 minuts més.
Ja es pot servir el plat.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se